SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan da listede! ABD'li teröristten 180 sayfalık skandal manifesto

Erdoğan da listede! ABD'li teröristten 180 sayfalık skandal manifesto

16 Mayıs 2022 Pazartesi - 13:47




ABD'li teröristin 180 sayfalık skandal manifestosu gündemi sarstı. Üst düzey isimleri öldürmek istediğini belirten teröristin listesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da olduğu ortaya çıktı.





ABD, önceki gün Buffalo’da bir alışveriş merkezine saldırı düzenleyen 18 yaşındaki beyaz ırkçı terörist Payton Gendron’u ve yazdığı 180 sayfalık manifestoyu konuşuyor.

Afro-Amerikan nüfusun yaşadığı bölgedeki işletmeye ağır silahlarla giren ve toplam 13 kişiyi öldüren Gendron yakalanırken saldırganın yazdığı manifestoda ise kan donduran ifadeler yer aldı. 

180 SAYFALIK SKANDAL MANİFESTO

Gendron, ırkçılar arasında yaygın olan “Büyük Değişim Teorisine” dayandırdığı 180 sayfalık manifestoda bazı üst düzey isimleri öldürmek istediğini de söyledi. Irkçı teröristin İngiltere’nin başkenti Londra’nın Belediye Başkanı Sadiq Khan, milyarder George Soros ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmek istediği de belirtildi.

Manifesto’da, “Ülkemizin ve ırkımızın düşmanı olup rahatça gezen insanlar var. Milyarder George Soros, Batı’ya saldırılardan sorumlu. Sıradan insanların servetine saldırıyor ve radikal solu destekliyor. Yeni düzene geçmek isteyen Yahudilerden biri” ifadesi yer aldı. Manifestoda ayrıca Erdoğan hakkında, “İnsanımızın en eski düşmanlarının lideri” denildi.


'MODERN TÜRKLER' DİYE BİR BÖLÜM YAZMIŞ

Manifestoda Arap ve Modern Türkler diye ayrı kategoriler de yapılırken, “Arap derken Orta Doğu, Kuzey Afrika, Güneydoğu Avrupa’dan gelenleri bahsediyorum. Onlar beyaz ülkelere ait değiller. Bütün kültürleri bastırmak istiyorlar” ifadesi yer aldı.

Türklerin “beyaz” olduğunu yazan terörist, “Onlar ırk olarak beyaz olsalar bile dinleri dolayısıyla beyaz sayılamazlar. Aynı Yahudilerde olduğu gibi” ifadesini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap