SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan hasta mı? İletişim Başkanı Fahrettin Altun ilk kez cevap verdi

Erdoğan hasta mı? İletişim Başkanı Fahrettin Altun ilk kez cevap verdi

08 Ekim 2021 Cuma - 17:47




Hasta olduğu iddia edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan ilk kez bir cevap geldi.





Cumhurbaşkanı ve AK Partig Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşlerinde yaşadığı tökezlemeler konuşmalarında duraksayıp cümle kuramaması dünya ve Türkiye kamuoyunun dikkatinden kaçmayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta mı sorusunu beraberinde getirmişti.

FOREIGN POLICY ERDOĞAN'IN HASTA OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Son olarak Amerika’nın dünyaca ünlü dergisi Foreign Policy’de “Erdoğan 2023 öncesi gerçekten de savunmasız olabilir, ancak durum çoğu insanın düşündüğü gibi değil. Yeniden seçilmek için aday olamayacak kadar hasta olabileceğine dair işaretler var"  ifadelerinin yer aldığı bir analiz yayınlanırken resmi makamlarda bu iddiaya cevap verilmediği görülmüştü.

"ERDOĞAN'IN HASTA OLDUĞU YALAN HABER"

"Cumhurbaşkanı Erdoğan hasta" iddialarına ilk defa Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan bir karşılık geldi. Altun kendi Twitter sayfasından bugün Reuters’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan soğuduğuna dair bir haber yaptığı haberi yalanlarken geçtiğimiz hafta Foreign Policy’nin ”Erdoğan Türkiye’yi yönetemeyecek kadar hasta olabilir” iddiasına da cevap vermiş oldu.

Altun söz konusu paylaşımında Reuters ve Foreign Policy’nin Türkiye ile ilgili yaptığı bu iki haberi, “yalan habere” örnek olarak gösterdi


Altun paylaşımında şunları yazdı:

“Yalan haberi sosyal medyanın sorunu zannediyorduk. Fakat görüyoruz ki artık ana akım medya da aynı meseleden muzdarip. Büyük medya kuruluşları bile bu tür yalanları kolayca dolaşıma sokabiliyor. Bu endişe verici bir durum. Her ikisi de yalan.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap