SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan İç Güvenlik Paketi’ni savundu

Erdoğan İç Güvenlik Paketi’ni savundu

10 Mart 2015 Salı - 14:41




Erdoğan: Silah neyse molofot da o sapan da o . Cezaları şimdi arttı, arttığından dolayı rahatsızlar.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her salı geleneksel olarak yaptığı gibi Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda muhtarlarla bir araya geldi. Erdoğan’ın gündeminde İç Güvenlik Paketi ve Başkanlık sistemi vardı.

Konuşmadan satırbaşları:

Ülkenin seçilmiş cumhurbaşkanına, iktidarına diktatör yaftası vuruyorlar. Bu şekilde iftira ettikleri kişi, bir değil, iki değil, üç değil tam dokuz defa, hem de oylarını sürekli artırmak suretiyle milletin desteğine mazhar olduğunu göstermiş biri. Zannediyorlar ki bu millet değerlendirmesini yapmıyor. Bu millet çok uyanık ya. Milletimizle kimse dalga geçmesin, cevabını sandıkta alır. Muhalefetin başındakiler böyle bir destek elde etse, bana hemen anında milli şefliğini ilan etmeye kalkar. Bunların geçmişinde iktidarı ele geçirmek, her şeyi meşru sayan bir kültür var. Olmayan hadiseleri olmuş gibi gösterip kamuoyunu galeyana getirme konusunda bunlar pek mahirdir. Dökülürler sokağa, üniversitelileri sokağa dökmeye kalkarlar. Bu yaptıkları işler bizi hep geriye götürdü.

12 Eylül öncesinde kardeşi kardeşe kırdırmak için kurulan tezgahları, katledilen evlatlarımızı unutmadık. Gezi olayları sırasında sergilenen, “Panzer insanları ezip geçti” “Annelerin kucaklarından çocuklarını alıyorlar” ahlaksızlıklarını unutmadık. Bunları unutmadık. Dönemimizde 305 milyar fidan ve ağaç diktik biz. Bize kalkıp Taksim’de 12 tane ağacın söküldüğünü, şöyle yapıldı böyle yapıldı, hepsi yalan. Sökülerek, modern imkanlarla, ağacı söker bir başka yere de gider diker. Taksim’den alınıp hürriyet tepesine dikilecek ağaçlarla ilgili kıyameti kopardılar.

Ama Yalova’da asırlık çınarı kestiler, hiç onların sesi çıkmadı. Sarıyer’de sesleri çıkmadı. Neredesiniz tencere tavacılar? O canım canım çınarların nasıl kesildiğini gördünüz.


İÇ GÜVENLİK PAKETİ İLE İLGİLİ OLARAK

Eskiden eğlence için üretilen hava fişekleri artık can almaya dönüştü. Biz sapanı eskiden çocuklukta farklı kullanırdık. Bunlar sapanı demir bilyeyle insan canı almakta kullanıyor. Silah neyse, molofot da o, sapan da o, havai fişek de o. Cezaları şimdi arttı, arttığından dolayı rahatsızlar.

“ERKEKSEN ETEK GİYME…”

Bakınız çok daha enteresan. Maskeyle dolaşıyorlar. Niye dolaşıyorsun? Eğer terörist değilsen maske takmana gerek yok. Niye etek? Erkeksen pantolonunla dolaş, niye etek? Orada da yine hanım kardeşlerimize saygısızlık var. Tanınmayalım diyor, etek giyiyor, maske takıyor. Bir kısmı da maskeyle parlamentoda oturuma katılıyor. Nasıl bir milletvekilisiniz siz ya? Neymiş poşu takmış, o öyle takılmaz. Yasal olmayan şeyleri meşrulaştırma gayretleri var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap