SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan ile arası açılmıştı! Bakan Lütfi Elvan istifa edecek mi?

Erdoğan ile arası açılmıştı! Bakan Lütfi Elvan istifa edecek mi?

19 Kasım 2021 Cuma - 16:02




Gazeteci-yazar Murat Yetkin, kaleme aldığı yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ı ele aldı.





Gazeteci-yazar Murat Yetkin, "Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın 16 Kasım’da Sermaye Piyasaları Komitesinde yaptığı konuşmanın belli satırlarını Erdoğan’ın önüne koyulmasıyla, Erdoğan’ın 17 Kasım’da AK Parti TBMM grubunda, Elvan’a bakarak 'Faizden yana olanlar bizden değildir' demesi arasında neden sonuç ilişkisi mevcut." değerlendirmesini yaptı. 

"ELVAN GİDERSE YERİNE KİM Mİ GELİR?"

Yetkin yazısında, "Elvan bir gün önce “enflasyonda istediğimiz seviyede değiliz” ve “her kurum kendi işini yapmalı” anlamında konuşması Merkez Bankası ve dolayısıyla Erdoğan eleştirisi olarak yorumlanmıştı. Elvan alkışlamayarak artık kalmak istemediğini de gösterdi ama Erdoğan uygun bulmadıkça görevden ayrılmak iradesine gösteren de az günümüz Türkiye’sinde. Örnek Türk Hava Kurumu kayyumu; ayrılamıyor. Elvan giderse yerine kim mi gelir? Mutlaka Erdoğan’ı Türkiye’ye ve halka bu fenalığı reva görmenin yararlarına ya da onların desteklediklerinden biri gelir. İsim o kadar önemli değil artık." ifadesini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap