SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'a şok: Perinçek'le görüşüldü! Albayrak yeni partiye geçiyor

Erdoğan'a şok: Perinçek'le görüşüldü! Albayrak yeni partiye geçiyor

17 Şubat 2022 Perşembe - 19:57




Son dönemlerde kurulan siyasi partiler dikkat çekiyor. AKP, CHP'den ayrılanlar parti kurarken, şimdi de yeni bir parti hamlesi Ayhan Bilgen'den geldi.





Önceleri HDP'de siyaset yapan ve Kars eski Belediye Başkanı Ayhan Bilge, bir süre önce HDP'nin politik çizgisini tenkit etmiş ve partisinden ayrılmıştı. Bilgen ardından yeni parti kuracağını da açıklamıştı. Korkusuz Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş, bugünkü köşe yazısında Ayhan Bilge'nin parti kurma çalışmalarına dikkat çekti. 

AYHAN BİLGEN PERİNÇEK'LE GÖRÜŞTÜ

Barış Yarkadaş, Ayhan Bilgen'in Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'le görüşmesine dikkat çekti. İşte yazının ilgili kısmı: 

Ayhan Bilgen’in HDP’den istifa etmesi sonrası parti kuracağı kulislerde dile getirilmiş ancak bununla ilgili somut bir adım atılmamıştı. Bilgen, bu süreç içinde çeşitli çevrelerle olan ilişkilerini de geliştirmeye başladı. Birçok ziyaret yaptı. Ancak bunların içinde en çok ilgi çeken, benim TV 100’de duyurduğum Doğu Perinçek ziyaretiydi. Ayhan Bilgen’in Perinçek’i ziyaret ettiğinin ortaya çıkması, kamuoyunda hayli tartışma yarattı. Ancak; Bilgen de Perinçek de görüşme esnasında ne konuştuklarına dair bir açıklama yapmadı.

ALBAYRAK'TA BİLGEN'İN PARTİSİNE KATILACAK


Yarkadaş'ın yazısında dikkat çeken en önemli isimlerden biri ise AK Parti kuruculardından ve eski milletvekillerinden Kemal Albayrak. Yarkadaş'a göre Albayrak da Bilgen'in yeni kuracağı partiye katılacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap