SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan Havalimanı açıklaması: Pistler belki kalacak, belki de...

Erdoğan'dan Havalimanı açıklaması: Pistler belki kalacak, belki de...

19 Mayıs 2022 Perşembe - 13:46




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki pistlerle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erdoğan, "Bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız" dedi.





Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. 

Atatürk Havalimanı tartışmasına ilişkin açıklama yapan Erdoğan, "Millet Bahçesi herkesi çok mutlu edecek. Hafta sonlarını geçirebilecek aileler olacak. O bölge Millet Bahçesi noktasında fakir. Ağacı ve yeşili ile çok güzel bir nokta olacak. Şehir hastanesi ve yeşili ile o bölgede güzel bir proje hayata geçecek. Pistlerin dışındaki yeşil alanları zenginleştireceğiz. Bir ihtimal pistleri kaldırmayacağız, pistler belki de kalacak." ifadelerini kullandı.

İSVEÇ VE FİNLANDİYA'NIN NATO SÜRECİ

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvuru süreciyle ilgili de konuşan Erdoğan, Türkiye'nin yaklaşımına ilişkin açıklama yaptı.

İsveç ve Finlandiya'nın terör odaklarını kendi ülkelerinde barındırdıklarını söyleyen  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO'da tam ittifak gerekiyor. Bir ülke hayır derse alamazlar. İsveç tam bir terör odağıdır, terör yuvasıdır. Kararlı bir şekilde bu politikamızı sürdüreceğiz ve NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine hayır diyeceğimizi söyledik ve yolumuza böyle devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Ukrayna Rusya ilişkilerine de değinen Erdoğan "Gerek Rusya gerek Ukrayna'yla ilgili denge politikası güdüyoruz ve bu politikada ne Sayın Putin ile ne Zelenski ile bağları koparıp atmaya asla niyetim yok" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap