SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ergin Aydın tempo artırdı

Ergin Aydın tempo artırdı

13 Şubat 2024 Salı - 08:29








 
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayıı Ergin Aydın, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız verdi. Aydın, dün de çalışmalarına Pazakapı’da devam etti. Önce vatandaşlarla buluşan Aydın ardından Pazarkapı Mahallesi Muhtarı Osman Nuri Kolcu'yla bir araya gelerek mahallenin sorunları ile ilgili istişarede bulundu.

Daha sonra Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut .elebi ile bir araya gelen Aydın, Trabzon’un sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Aydın’a bu yoğun temposunda AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi de eşlik etti. Adaylığı açıklanır açıklanmaz sahaya inen Aydın, her gittiği yerde vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaşıyor. ‘CHP’nin Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya 31 Mart’ta ipi göğüsler’ algısını kısa zaman içerisinde kıran Aydın, seçimde ne kadar iddialı olduğunu vatandaşın kendisine gösterdiği yoğun ilgi ile gözler önüne serdi. Anlaşılan o ki 31 Mart seçimlerinde Kaya ile Aydın arasında zorlu bir yarışa sahne olacak.
 
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap