SON DAKİKA



Haber > Gündem > Eski dostu açıkladı: Hazır olun! Erdoğan hepsinden yardım isteyecek

Eski dostu açıkladı: Hazır olun! Erdoğan hepsinden yardım isteyecek

23 Haziran 2022 Perşembe - 12:51




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir zamanlar en yakınında olan eski AKP milletvekili Turhan Çömez, Erdoğan’ın bugüne kadar seçilmiş tüm belediye başkanlarını Saray’da toplayacağını açıkladı.





Geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doktorluğunu yapmış ve 22. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili olan Turhan Çömez sosyal medya üzerinden iktidar yüklenmeye devam ediyor.

Son seçim anketlerine göre Cumhur İttifakı’nın ve AK Parti’nin önümüzdeki seçimleri kaybetmesi beklenirken bu durumum değiştirmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her yolu denediği biliniyor. Turhan Çömez de son Twitter paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugüne adar AK Parti’den belediye başkanı seçilmiş tüm isimleri Saray sofralarında ağırlayarak destek isteyeceğini öne sürdü.

ERDOĞAN DAVAYA SAHİP ÇIKIN DİYE YARDIM İSTEYECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “davaya sahip çıkın” diyerek destek isteyeceğini açıklayan Çömez bu çağrının işe yaramayacağını bildirdi.

Çömez söz konusu paylaşımında "Bugüne kadar seçilmiş tüm AKP'li belediye başkanları Saray sofrasında ağırlanacak. Hazır olun. Davaya sahip çıkın. Seçim meydanlarında bizi yalnız bırakmayın denecek. İşe yara mı? Hiç Sanmam" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap