A+ A-
Yorum
10

Eskişehir'deki kayıp kızı babası öldürüp bahçesine gömmüş

Yayın Tarihi: 12.03.2026 - 16:40
Eskişehir’de kayıp 13 yaşındaki kız, babasının bahçesinde ölü bulundu; baba iddia göre intihar etti.
Kaynak:İHA

Eskişehir Çamlıca Mahallesi’nde 10 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Z.Ü., babasının bahçesinde ölü bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

13 Yaşındaki Z.Ü., 2 Mart’tan Bu Yana Kayıptı

Edinilen bilgilere göre, Çamlıca Mahallesi Zümrütbahçe’de ikamet eden 13 yaşındaki Z.Ü., 2 Mart 2026 tarihinde evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılmasının ardından, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri minik kızın bulunması için kapsamlı arama çalışmaları başlattı.

Babasının Bahçesinde Ölü Bulundu

Polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü aramalar sonucunda, Z.Ü.’nün Aşağıkartal Mahallesi’ndeki babasının bahçesinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından, kızını öldürdüğü iddia edilen babanın intihar ettiği öğrenildi.

Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Olay yerinde delil incelemeleri devam ederken, çevredeki güvenlik kameraları ve görgü tanıkları da soruşturmada inceleniyor. Yetkililer, kamuoyunu gelişmelerden bilgilendireceklerini açıkladı.

Etiketler