SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Altaylı, HDP'li Garo Paylan'ı yerden yere vurdu! Hadsiz vekil...

Fatih Altaylı, HDP'li Garo Paylan'ı yerden yere vurdu! Hadsiz vekil...

25 Nisan 2022 Pazartesi - 12:35




Gazeteci yazar Fatih Altaylı, TBMM'ye Ermeni Soykırımı tanınsın kanun teklifi veren HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan'ı sözleriyle yerden yere vurdu. Fatih Altaylı, Paylan için hadsiz vekil dedi.





Gazeteci yazar Fatih Altaylı, HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan TBMM’ye ‘Ermeni Soykırımı tanınsın’ teklifi vermesine sert sözlerle tepki gösterdi. TBMM Başkanı tarafından iade edilen teklifle ilgili konuşan Paylan ise, “7 yıldır aynı teklifi veriyorum, böyle bir lince maruz kalmadım.” demişti. Habertürk yazarı Fatih Altaylı da bugünkü köşe yazısında Paylan’ın teklifine ilişkin, “Hadsizliği yapan Garo Paylan’dır ama başlatan değildir.” dedi.

Garo Paylan için ‘hadsiz vekil’ ifadesini kullanan Fatih Altaylı, “Paylan’ın yaptığının kabul edilebilir bir yanı yok. Çatısı altında bulunduğu TBMM’nin T’sinin Türkiye olduğunu unutmuşa benziyor Paylan. Ancak bu önergenin bugün verilmesi de tesadüf değil. Paylan bu hadsizliği yapmak için uygun zaman olduğunu düşünmüş belli ki!” diye yazdı.

Fatih Altaylı, “Büyük zorlukların üzerinden gelmiş bir kurucu iradeye gereksiz karşıtlığını makul göstermek için sürekli olarak geçmiş kötülenirse… Sonunda birisi kalkar  Meclis’e “Türkler Ermenilere soykırım uyguladı” dedirtecek bir önerge verme hadsizliğinde bulunur. Anlayacağınız hadsizliği yapan Garo Paylan’dır ama başlatan değildir.” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap