SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal, Bakan Bilgin'e ateş püskürdü: Açlığı, sefaleti görme..

Fatih Portakal, Bakan Bilgin'e ateş püskürdü: Açlığı, sefaleti görme..

05 Temmuz 2022 Salı - 17:28




Gazeteci Fatih Portakal, Twitter'dan yaptığı paylaşımla, Bakan Bilgin'in ''Türkiye'de bütün ailelerin, her gelir grubundan ailenin kapısında otomobili var'' sözlerine sert tepki gösterdi.





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı İŞKUR İl Müdürlükleri 2022 Yılı Hedef Performans İzleme Toplantısı’nda, "Türkiye değişiyor. Refah seviyesine bakın. Türkiye'de bütün ailelerin, her gelir grubundan ailenin kapısında otomobili var, çocukları okuyor. Netice itibarıyla hepimiz bireysel hayatımızdan bunu hissedebiliriz"  ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadelerinden dolayı birçok farklı kesim tarafından sert şekilde eleştirilen Bakan Bilgin'e bir tepki de gazeteci Fatih Portakal'dan geldi.

Portakal, Bilgin için, ''Vicdandan uzak politikacı tiplemesi'' tabirini kullanırken açlığı, sefaleti, yoksuluğu, pahalılığı ve umutsuzluğu görmezden gelmekle suçladı.

Fatih Portakal'ın paylaşımı şu şekilde:

Vicdandan uzak politikacı tiplemesine uygun bir örnek bu ismin açıklamaları. Açlığı, sefaleti, yoksuluğu, pahalılığı ve umutsuzluğu görmezden gelip arabaya hadiseyi indirgemesi!!! Okuyunuz, karar sizin.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap