SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal Ecevit'i hatırlattı: Bu da Erdoğan'a atılan yazar kasa

Fatih Portakal Ecevit'i hatırlattı: Bu da Erdoğan'a atılan yazar kasa

23 Haziran 2022 Perşembe - 12:50




2001 krizinde dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’e başbakanlık binasından çıkarken önüne atılan yazar kasa atılmıştı. Fatih Portakal, "Bu da Erdoğan'lı AKP’ye atılan yazar kasa" diyerek paylaşım yaptı.





Mersin’de bir zamanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayranı olan bir esnaf, ekonomik krize dikkat çekmek için dükkanına 2 adet pankart asmak istedi. Polisin pankart asmasına izin vermediği esnaf bozuk para dolu plastik kasasını yere attı. Birgün gazetesindeki haber akıllara 2001 krizinde dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’e başbakanlık binasından çıkarken önüne atılan yazar kasanın fırlatılmasını getirdi.

Gazeteci Fatih Portakal Ecevit’e atılan yazar kasaya atıfta bulunarak, “Bu da Erdoğanlı AKP’ye atılan yazar kasa." dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Portakal, "Aslında on binlerce küçük esnaf bu durumda ya da her geçen gün bu duruma getiriliyor” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap