SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fatih Portakal, Erdoğan'ın yanındaki isimlerin büyük sevincini anlattı

Fatih Portakal, Erdoğan'ın yanındaki isimlerin büyük sevincini anlattı

23 Şubat 2022 Çarşamba - 13:42




Gazeteci Fatih Portakal, Erdoğan'ın uçağında yolculuk eden gazetecilerin büyük sevincini anlattı. Portakal, “Gözlerine bakın, görevi yerine getirmenin kanımca mutluluğunu yaşıyorlardı.” dedi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan Afrika ziyareti sırasında uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Kongo'dan Senegal'e seyahat ederken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a sorulan ve " CHP zaten bu ülkeye verdiği zararın faturasını ödeyememişti" şeklinde yorum içeren soru dikkatlerden kaçmadı. Sorulan soru ve gazetecinin kim olduğu merak konusu olurken, sosyal medyada gündem oldu.

"GÖREVİ YERİNE GETİRMENİN KANIMCA MUTLULUĞU"

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Portakal, “Yine o uçaktaydılar. Yine akıllarındakini değil, duyurulmak isteneni sordular. Gözlerine bakın, görevi yerine getirmenin kanımca mutluluğunu yaşıyorlardı.” ifadelerini kullandı.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap