SON DAKİKA



Haber > Gündem > Giresunspor'da kaynak arayışı sürüyor

Giresunspor'da kaynak arayışı sürüyor

28 Mayıs 2024 Salı - 10:00




Geçen hafta içerisinde İstanbul’da ve Giresun’da birtakım görüşmeler gerçekleştiren Eltuğral yönetimi, bu hafta içerisinde de Giresun Belediye Başkanı Köse’yi ziyaret edecek.





YENİ sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor’da yeni sezon öncesinde kulübe maddi kaynak yaratmak için çalışmalar devam ediyor. 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen seçimli olağanüstü kongrede başkan seçilen Emin Eltuğral başkanlığındaki yeni yönetim, aradan geçen süre zarfında İstanbul’da ve Giresun’da bir dizi temasla birlikte Giresunspor için istişarelerde bulunmuştu.

GEÇMİŞTEN gelen borç mirası yüzünden ekonomik anlamda bitik durumda olan Giresunspor’a kaynak sağlayabilmek için görüşmelerini sürdüren Eltuğral yönetiminin, bu hafta içerisinde Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ile de bir araya gelecekleri bildirildi. Köse’nin geçen hafta içerisinde İstanbul’da olması sebebiyle görüşmenin bu hafta içinde gerçekleşeceği ifade edildi. Eltuğral ve ekibinin ziyaretlerinden Giresunspor için nasıl bir sonuç çıkacağı merakla bekleniyor.

HABER SAFİYE SELÇUK
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap