SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gülen 3. bir ülkeye kaçabilir!

Gülen 3. bir ülkeye kaçabilir!

25 Temmuz 2016 Pazartesi - 12:43




Dışişleri Bakanı Mevlüt Çauşoğlu, şu an Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Fethullah Gülen'in 3. bir ülkeye kaçma ihtimalinin olduğunu söyledi.





15 Temmuz darbe girişiminin ardından, Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan Fethullah Gülen'in Türkiye tarafından iadesi istenmişti.

ABD ise Türkiye'nin iade talebine olumlu bakmayıp, 'kanıt yok' cevabını vermişti.

"3. BİR ÜLKEYE KAÇABİLİR"

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise ilginç bir iddiadan bahsetti. Son darbe girişimiyle Gülen'in iadesi için çalışmaların hızlandırıldığını kaydeden Çavuşoğlu, şu sözleri kaydetti:

"17-25 Aralık'tan bu yana ABD'den her seviyede iade istedik. Son darbe girişimiyle ortaya çıktığı gibi Gülen'in iadesi için çalışmalarımızı hızlandıracağız. İsteğimiz çok net, bu kişiyi bize iade edecekler. Geçici tutuklanması için girişimlerimiz oldu, ancak henüz bir cevap yok. Kaçmasının engellenmesine yönelik girişimlerimiz de bulundu. 3. bir ülkeye de kaçabilir. Bunun için gerekli tedbirlerin alınmasını bekliyoruz."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap