SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gümrükte sandıklar kuruldu

Gümrükte sandıklar kuruldu

09 Mayıs 2015 Cumartesi - 13:32




Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminalindeki gümrük kapısına gelen gurbetçiler, kurulan sandıkta 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma





Uçaklardan inen yolcular, havalimanı uyarı işaretleriyle oy kullanmaları için gümrük kapısına yönlendirildi. Sandık görevlilerinden partilerin yer aldığı pusulayı, zarf ve mührü alan vatandaşlar, hazırlanan kabinlerde oylarını kullandı.7 Haziran seçimleri için oy kullanan Günay Erdoğan yaptığı açıklamada, Almanya'da yaşadığını ve tatil için Türkiye'ye geldiğini söyledi. Erdoğan, "İlk kez oyumu Türkiye'de kullanıyorum. Hepimiz için hangi parti hayırlı ve iyiyse başımıza onun gelmesini temenni ederiz. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun" dedi.Almanya'dan tatile gelen Savaş Kalış ise seçimin hayırlı olmasını diledi.Gümrük kapılarında oy kullanma işleminin, 7 Haziran Pazar saat 17.00'de sona ereceği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap