SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hacı Bektaş penceresinden Devlet Bahçeli...

Hacı Bektaş penceresinden Devlet Bahçeli...

03 Aralık 2015 Perşembe - 10:27








“Küçük olsun benim olsun” ilkesine kilitlenmiş MHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli, içinden onlarca lider çıkarabilecek bir hareketi adeta sıfırlamanın çabasındalar. Hem de, öyle veya böyle seçimlerde yarattıkları sonuç ortada iken.. Ve buna rağmen, halâ kendilerine değil de, başkalarına bakmakla meşguller... Ne demişler en son; “Teslim edilecek, işgale bırakılacak ve ardından da silinmesi seyredilecek bir parti yoktur.” Doğru söze ne denir? Ama ne hazindir ki; başkalarını itham ederek sarf ettikleri bu ifadelerin, adeta kendi sebep olduklarını da tarif ettiğinin bile farkında değiller! Oysa Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli’nin şu sözünü bilseler; böyle düşünmekten, hareket etmekten ve dava arkadaşları için kem söz eylemekten vazgeçerlerdi diye düşünüyorum: “Hararet hardadır, sac da değildir, Keramet baştadır, taç da değildir. Her ne arar isen kendinde ara, Kudüs’de, Mekke’de, Hac’da değildir.”

UEFA İNŞALLAH CEZA VERİR!

Bakın işte Trabzonspor adına ne hale geldik! UEFA’nın mali konular nedeni ile Trabzonspor’a transfer yasağı koyma ihtimalinden bile medet umar haldeyiz! Adeta Avrupa’da futbol ömrünün son demini yaşayan, emekli hazırlığı yapmış futbolcuları transfer eden Arap takımları haline dönüşen Trabzonspor’a verilebilecek böyle bir ceza, görünen o ki hayırlara vesile olacaktır! Demek ki boşuna “Her şer’de bir hayır vardır” denmemiş! Trabzonspor’u yönetenlerin kendi başlarına yapamadıkları doğruyu, UEFA Trabzonspor’a zorla yaptıracak! Trabzonspor da transfer, dış transfer yapamayacağı için ister istemez özüne dönecek.

RUSYA İÇİN KONUŞMA YASAĞI!

Gelinen noktada Rusya ile yaşanan olaylar ve konularla ilgili olarak özellikle ihracat ve ithalatçılara konuşma yasağı getirilmiştir. O yüzden Türkiye’de ve Trabzon’da ilgili ve yetkililerin ağzını bıçak açmıyor. Keşke bu işin başında, sabah başka, akşam başka havadan çalan Devlet-i Aliye’yi idare edenlere de yasak konabilseydi! Hiç değilse, “Dün dediğin bugünkünü tutmuyor” türküsünü dinlememiş olur da aynı havadan çalardık!

GERÇEK BUDAMA İÇİN FINDIK BAHÇELERİNE...

Fındıkta asgari yüzde 30 verim artışı sağlayan bilinçli budama için Trabzon’da bugün seferberlik başlatılıyor. Yomra İkisu Mahallesi’nde saat 11.30’da Vali Abdil Celil Öz’ün de katılımı ile Trabzon Ticaret Borsası’nın koordinasyonunda başlatılacak ‘budama’ seferberliğinde 10 ilçede 200 budamacı yetiştirilecek. Ferrero-Oltan’ın da desteklediği proje kapsamında sertifika da verilecek budamacılara; testere, makas gibi aletler hediye edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap