SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hakan Ural'dan canlı yayında şoke eden sözler: ''Z kuşağı oy vermesin''

Hakan Ural'dan canlı yayında şoke eden sözler: ''Z kuşağı oy vermesin''

27 Mayıs 2022 Cuma - 13:10




Hükümete yakınlığıyla bilinen yorumcu Hakan Ural, Z kuşağının olgunlaşmış bir ideolojik fikrinin olmadığını savunarak "Oy kullanmamaları lazım bence" ifadelerini kullandı.





İktidara yakın isimlerden Hakan Ural, Türkiye'de gelecek seçimlerin en önemli belirleyicilerinden biri olması beklenen Z kuşağıyla ilgili tepki çeken açıklamalarda bulundu.

"OY KULLANMAMALARI LAZIM BENCE"

"Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" başlığıyla yapılan bir sokak röportajını değerlendiren Ural, Z kuşağı ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence." 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
7
Üzgün
0
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap