SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hastaneler, Poliklinikler, Eczaneler Gibi Kapalı Alanlarda Virüslerden Korunun!

Hastaneler, Poliklinikler, Eczaneler Gibi Kapalı Alanlarda Virüslerden Korunun!

15 Nisan 2021 Perşembe - 16:46




COVID-19 ile mücadelede büyük başarı sağlayan “VIRUSSAFE DUAL PLAZMA TEKNOLOJİSİ” DEOS Teknoloji A.Ş. tarafından kış ayları öncesinde ülkemizde satışa sunuldu.





DEOS TEKNOLOJİ A.Ş. Genel Müdürü Tevfik SPORCU, VIRUSSAFE’in pandemi döneminde Hastaneler, Poliklinikler, Eczanelerde kullanılmasının yanında Trendyol, N11 gibi online alışveriş platformlarında satışa çıkmasıyla, perakende sektöründe de insanların hizmetine sunulduğunu ve binlerce insanın kapalı ortamlarda hava ve yüzey temizliğini güvenle sağlaması yönünde ihtiyaçları karşılayacağını söyledi.

DEOS TEKNOLOJİ A.Ş. Genel Müdürü Tevfik SPORCU, Havacılık ve Uzay Sanayisi sektörüne hizmet veren ve Askeri Standartlar gereksinimlerini yerine getirerek insan hayatının emanet edilebileceği mutlak güvenilirlikte yenilikçi ürünler üreten savunma sanayi firması NERO SAVUNMA SANAYİ A.Ş.’den, VIRUSSAFE Biyolojik Hava Temizleme Sistemlerinin Uluslararası ve Türkiye satış haklarını devralarak, pandemi döneminde ülkemiz insanlarına tüm kapalı mekanlarda kullanılmaya uygun, temiz hava kalitesi sağlayacaklarını belirtip “VIRUSSAFE diğer tüm dezenfeksiyon yöntemlerine kıyasla insan sağlığına zararı olmayan, hava ve yüzeylerde virüs, bakteri, alerjen, küf, mantar gibi kirleticileri %99 oranında yok eden dual iyonizasyon sistemidir.” dedi. 

VIRUSSAFE çift kutuplu iyonizasyon teknolojisi sayesinde, insan sağlığına zararı olmayan, içindeki plazmanın ömrü 5 yıl olan ve bu süre içerisinde herhangi bir sarf malzeme (filtre, UVC lamba, kimyasal vs.) değişimi gerektirmeyen, insan yanında 7/24 çalıştırıldığı için sürekli koruyuculuğu olan bir hava ve yüzey temizleme sistemidir.

Hasta birisi hastaneye, polikliniğe ya da eczaneye girdiğinde veya bir çalışanınız hasta olduğunda öksürme, hapşırma esnasında virüsleri, bakterileri nano saniyeler bazında havada inaktif hale getirip size ulaşmasına engel olur ve kapalı ortamda hastalık etkisi yaratacak ölçüdeki virüs yoğunluğunu %99 oranında azaltır. Zararlıları havada bile etkisiz hale getirdiğinden, yüzeyler üzerinde de aynı yüksek yok edici etkiye sahiptir.
İletişim için:

Dijital Enerji Teknolojileri ve Otomasyon Sistemleri A.Ş

📲 +90 212 982 56 41
🌐 [email protected]
🌐 www.deosteknoloji.com⠀⠀⠀

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap