SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hulusi Akar canlı yayında açıkladı! 3. Dünya Savaşı mı çıkıyor?

Hulusi Akar canlı yayında açıkladı! 3. Dünya Savaşı mı çıkıyor?

16 Temmuz 2024 Salı - 11:06




Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, konuk olduğu canlı yayında "3. Dünya Savaşı çıkar mı?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.





Eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, konuk olduğu canlı yayında yöneltilen "3. Dünya Savaşı çıkar mı?" sorusuna "Savaş bir bakıma başladı. Savaş dediğimiz şey 3 aşamadan oluşur. Şu anda hazırlık safhasındayız" yanıtını verdi.

HULUSİ AKAR'DAN '3. DÜNYA SAVAŞI' SÖZLERİ

Habertürk'ten Mehmet Akif Ersoy'un canlı yayında yönelttiği "3. Dünya Savaşı çıkar mı?" sorusuna da yanıt veren eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar şu ifadeleri kullandı:

"Atalarımızı iyi okumamız lazım. Bilim ve akılla bakmamız lazım. Bu hiçbir şekilde dine, milli ve manevi değerlere aykırı bir şey değil. Akıl ve bilimle baktığımızda olayları görüyoruz. Atalarımız 'Hazır ol cenge istersen sulhü salah' demişler. Her zaman, bugün dahi bizi cenge hazır olmamız lazım. Daha önce koronadan bahsetseler anlamazdık. Rusya- Ukrayna savaşından bahsetseler inanmazdık. İsrail'in jenosidi ortada. Her an her şey olabilir. Mehmetçiğin yüksek ruh hali kimsede yok. Devlet olarak bizim sorumluluğumuz onlara en ileri teknolojiye dayalı silah, araç ve gereci vermemiz lazım."

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap