SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmam Hatip'ler Atatürk'ten...

İmam Hatip'ler Atatürk'ten...

02 Mayıs 2015 Cumartesi - 10:53








Kıssalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan; aktarmak bizden, hisse almak sizden. * Birincisi: Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Ne diyorlar? 'İmam Hatip okullarını kapatacağız.' Milletin açtığı İmam Hatip okullarını nasıl kapatırsın? Bir taraftan 'Biz Atatürk'ün partisiyiz' diyor. Atatürk'ün açtığı İmam Hatip okullarını kapatacakmış" dedi. Geçmişten günümüze din adına Atatürk için ileri geri lâflar edenlere Cumhurbaşkanı'ndan uyarı!.. * İkincisi: Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan: "Eğer bir siyasetçi, sözde siyasetçi, ‘biz gelince Diyanet İşleri Başkanlığı’nı kaldıracağız’ diyorsa bunların dine yaklaşımı nedir işte ortada." Sadece bugün Selahattin Demirtaş'ın sözlerine değil, geçmişten günümüze kadar daha kimler "Diyanet kapatılmalıdır" demişti? İyi hatırlamak lazım!..

HASAN KAMİL HAYALİ...

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlığına Hasan Kamil Hayali seçilince aklıma ilk gelen "Mutlaka farklılık yaratacaktır" oldu. Çünkü, hem iş hayatından, hem TTSO'daki Genç Girişimciler hareketinden, hem de sanat ve sanatçıya olan ilgisi ve desteğinden tanıdığım Hasan Kamil Hayali, rüştünü ispat etmiş; "Ayinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz" sözüne örnek gösterilebilecek biridir. Onun için ilk beyanına, "Trabzon'un ve birçok Anadolu şehrinin en büyük sıkıntısı bir araya gelememek, bu sebepten kolektif iş yapamamaktır" gerçeğini sıkıştırmıştır. Hasan Kamil ve ekibinin TSİAD'ı, öteye beriye "eyvallah" demeden, aba altından sopa gösterenlerden çekinmeden ve de doğruları söylemekten korkmadan iş dünyasını en iyi şekilde temsil edeceğini inanıyor, başarılar diliyorum.

HADDİNİZİ BİLİN!..

Spor Basını Eğitim Semineri'ne konuşmacı olarak katılan spor adamı Özkan Sümer'in "Neler yapamayacağını bilmek, haddini bilmektir" deyişine, biz de TSYD semineri için lâf edenlere; "Haddinize bilin"i ekleyelim.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap