SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu’ndan Erdoğan’a sert sözler: Yeşil ceket giymeyle...

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a sert sözler: Yeşil ceket giymeyle...

24 Mayıs 2022 Salı - 18:00




İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir etkinlikte AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeşil ceket üzerinden göndermede bulundu.





Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin (AYİDER) düzenlediği inşaat zirvesine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da müteahhit olmanın zorluklarına dikkati çekti.

Şehir planlaması ve yeşil alanlar hakkında da değerlendirmelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana'daki gençlik festivalinde yeşil ceket giyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yeşil ceket üzerinden gönderme yaptı

"YEŞİL CEKET GİYEREK..."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu  konuşmasında "Atatürk Havalimanı'na park yapıyorum diye ortaya çıkarak, yeşil ceket giymekle yeşil alancı olunmaz. Hani bırakalım yeşil binaya gelmeyi daha oraya gelene kadar ne yazık ki çirkin binalar, itiraf edelim çirkin şehirler... Anadolu'nun, Trakya'nın birçok şehri, bu kadim ülkeye, tarihine, doğasına hiç de uygun olmayan şehirler ürettik. Bunu itiraf edelim yani. Hepimiz bir parçası olduk. Ama siyasi iradeler, ama teknik insanlar, ama bizler sizler gibi üretici firmalar, kişiler bazen müteahhitler bu konuda" ifadeleri ile Erdoğan'a tepkide bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap