SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: 'Bedeli çok ağır olur'

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: 'Bedeli çok ağır olur'

07 Nisan 2021 Çarşamba - 14:36




İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın, Kanal İstanbul üzerinden yüklendi.





İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın, Kanal İstanbul için 'Onlara rağmen inadına Kanal İstanbul'u yapacağız' sözlerine tepki gösterdi, "Maddi ve manevi bedeli çok ağır olur" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ve İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin tarafından yeni hizmet binasında ağırlanan İmamoğlu, parti yöneticileriyle de bir araya geldi.

Kanal İstanbul ile ilgili bir çalışma içinde olduklarını aktaran Şahin, İstanbul’da faaliyette olan tüm siyasi parti temsilcilerine ulaştırmak üzere bir mektup hazırladıklarını dile getirdi. Şahin, hazırladıkları Kanal İstanbul mektubunu, İmamoğlu’na da verdi.

Kanal İstanbul için “Bu konudaki fikrimiz nettir; büyük bir tehdittir” diyen Ekrem İmamoğlu, şunları söyledi: “Tanımı bizde nettir: Bu bir, Beton Kanal’dır. Başka hiçbir şey ifade etmez. Bedeli çok ağırdır. Ülkemizin kurumlarının da içinde bulunduğu tanıtım reklamlarında, ‘65 milyar dolarlık yatırım’ diye tanıttıkları bu projenin bedeli maddi olarak ağırdır. Ama manevi olarak bedelinin inanın tarifi ve tamiratı yoktur. Onun için, mutlaka ve mutlaka engellenmelidir. Bu konuda tümden büyük bir mücadele içinde olacağız.”

İmamoğlu, durmuş vaziyetteki sekiz metro hattını atıl bırakan, deprem tehlikesine karşı bir önlem almayan, İstanbul'a bir kuruş yapmayan zihniyetin, 65 milyon dolarlık kanal için, "İnadına yapacağız" anlayışının sorgulanması gerektiğini belirtti. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap