A+ A-
Yorum
10

İmamoğlu'ndan İBB bürokratına sert tepki: ''Haddini aşmış''

Yayın Tarihi: 17.05.2024 - 11:20
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Mali Hizmetler Daire Başkanı Neslihan Vural'ın özelleştirme ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Mali Hizmetler Daire Başkanı Neslihan Vural'ın özelleştirme ile ilgili sözlerine, "Bir bürokratın haddini aşan bir açıklaması olmuş. Bu konular onun da meselesi değil" tepkisini gösterdi. Kobani Davası'ndaki cezalar hakkında değerlendirme yapan İmamoğlu, "Siyasi davalar üzerinden kin, öfke ve neye dayalı belli değil ama çoğu zaman insanlar boşu boşuna yıllardır hapiste yatabiliyor. Siyaseti de adalete alet etmemek gerekir" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan'a konuşan İmamoğlu, "Bir bürokratın haddini aşan bir açıklaması olmuş. İGDAŞ’ın özelleştirilmesi ile ilgili geçmişten gelen bir meclis kararı var. Halka arz özelleştirme anlamına gelmez. Bu konular onun da meselesi değil. Halka açık meseleler" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, şöyle devam etti: "Gündemimizde yok mudur? Halka arz olarak var. Ama toplumcu ve kamucu anlayışla bunların yol yöntemleri mevcuttur. Şu anda masamızda müzakere edilmiş dahi değil. Haddini aşan bir açıklamadır."

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler