SON DAKİKA



Haber > Gündem > İnsanlık adına arlandıklarım!..

İnsanlık adına arlandıklarım!..

11 Haziran 2015 Perşembe - 09:49








"Şu, 7 Haziran seçimleri sırası ve sonrasında en çok hangi ithamdan, hangi söylemden, hangi düşünceden utandınız?" diye sorsalar, en başa ben diyeyim "cemaat", onlar desin "paralel",

ve de "Analar ağlamasın" edebiyatı ile birlikte olduklarıyla ilgili başkalarını suçlayanları yazarım.

Nasıl yazmayayım ki?

"Paralel" adı verip, "hainlik, casusluk" hatta neredeyse "Gizli Hristiyanlık"la itham ettikleriyle beraber berbat ettikleri 10 yılı..

(2002-2011)..


"Açılım Süreci" deyip, 9 Ekim 2009'da Habur Sınır Kapısı'nda davullu zurnalı halaylar yetmezmiş gibi, yalandan yere geçici mahkemeler kurup aklayıp yurda soktukları teröristlerle, en son 28 Şubat 2015'de Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan nezaretinde ortak demokrasi ve kardeşlik deklarasyonunu(!) sarmaş-dolaş deklere ettikleri 6 yılı unutup da, milletvekili sayılarına dokunduğu için olsa gerek, muhalefeti ve hele hele MHP'yi suçlayanlardan Allah'ın akıl ile donatıp cüzi irade verdiği insanlar, insanlık adına nasıl utanmayayım ki?

*

Ama ne hazindir, ne acıdır, ne yüz kızartıcıdır ki, ben bunları yazarken bile inanın utanıyorum..

Ama onlar halâ suçu ve suçluyu kendileri dışında, başka yerde aramaktan arlanmıyorlar. Hem de "millet en doğrusu bilir" i savunarak gidilen seçimde, milletin oyları ile gerçekleri onlara hatırlatmasına rağmen..

*


Bu ne kibirdir?

Bu ne gururdur?

Bu ne tepeden

bakmadır?

*


Bu nasıl anlayıştır?

"Ben ne dersem odur.

Benden iyisi yoktur.

Ben olmazsam ülke batar. O ne derse doğrudur.

Benden başkası bilmez. Onlar yanlıştır.


Ben hep doğruyum."

*

Bunun adı kelimenin tam anlamıyla yobazlıktır.

Yobazlığın daniskasıdır.

Çünkü; "En büyük yobaz, kendi doğrusundan başka doğru kabul etmeyendir."


*

Ve de, artık bunların bir kenara koyulması, hatta unutulması gereken bir süreçteyiz. Onun için, kendinize gelin, itelemekten ötelemekten vazgeçin. Milletin bunlara cevaz vermediği görüldü. Lütfen sizlerde görün ve herkesle paylaşarak, "Bu ülke hepimizin" diyerek hareket edin.

GÜNÜN SÖZÜ

-"Haklı bir davaya en büyük zararı, muhaliflerin sert eleştirileri değil, yandaşlarının akılsızca ve ölçüsüzce destekleri verir."

Hamilton

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap