SON DAKİKA



Haber > Gündem > İran Şenol Güneş için yalvarmış

İran Şenol Güneş için yalvarmış

08 Mart 2015 Pazar - 14:02




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olan Mehmet Atalay, 2002 yılında Dünya Şampiyonu olan Türk Milli Takımının o dönem ki Teknik Direktörü Şenol





AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mehmet Atalay, Trabzon’da bir otelde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
“Biz Trabzon’da büyük projeleri hayata geçirmek isterken, her zaman varan 1 en garanti destek medya desteğidir diye düşündük” diyen Atalay, “Karadeniz oyunlarını alırken, Gençlik Olimpiyatlarına aday olurken gerek sportif tesislerin yapılmasında, gerek güvenlik sorunlarının giderilmesinde, kentsel dönüşümde bütün projelerde her şeyi de en büyük desteğimiz basın olacak diye düşündüm. Sağ olun bizim yanıltmadınız. Trabzon’da bir şey yapamazsınız diyenler, böyle büyük projelere teşebbüs ettiğinizde herkes bir tarafınızda karşınızda olur ‘Beceremezsiniz’ diyenler mahcup oldu. Biz inandık kazandık diye düşünüyorum. Trabzon elbette zor bir yer. Ama projesiz olanlara zor bir yer. Birlik ve beraberlik amacı gütmeyenlere zor bir yer” dedi.

Trabzon’da özellikle futbolla birçok gencin yetişebileceğini ve bu noktada Trabzonspor’a da büyük katkı sağlanacağını belirten Atalay, “Başka ülkeler bize hoca gönderin diye sıraya girmişlerdi. 2002’de Dünya 3.’sü olan Türk Milli Takımının Teknik Direktörü Şenol Güneş’e o dönem gelen teklifler vardı. Şenol Güneş’i İran milli takımının başına getirmek için gerek bana, gerek o zaman ki Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Ali Şahin ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yalvardıklarını biliyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap