SON DAKİKA



Haber > Gündem > TBMM Genel Kurulu'nda Kavga! Trabzon Milletvekilinden DEM Partili vekile yumruk!

TBMM Genel Kurulu'nda Kavga! Trabzon Milletvekilinden DEM Partili vekile yumruk!

24 Temmuz 2024 Çarşamba - 21:06




TBMM Genel Kurulu'nda DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın AK Parti grubuna yönelik hakaretleri nedeniyle ortalık karıştı.. Yumrukların atıldığı kavgaya Meclis polisi müdahale etti.





Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) tansiyon yükseldi. DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın kürsüden yaptığı sert açıklamalar, Genel Kurul'da büyük bir kavgaya neden oldu. Ali Bozan'ın AK Parti'ye yönelik "AKP hırsızlık yapıyor" şeklindeki suçlamaları, AK Parti milletvekillerinin sert tepkisine yol açtı. Yaşanan arbede sırasında eski bakan ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'nun Bozan'a yumruk attığı görüldü.

"Hırsız" İfadeleri Ortalığı Karıştırdı

İYİ Parti'nin gündeme ilişkin verdiği grup önerisinin görüşüldüğü sırada kürsüye çıkan DEM Partili Ali Bozan, AK Parti'ye yönelik ağır ithamlarda bulundu. Bozan'ın "AKP hırsızlık yapıyor. Terbiyesiz de ahlaksız da sizsiniz. Hırsızsınız, hırsızlar ağzınız pislik kokuyor" sözleri üzerine AK Parti milletvekilleri ayağa kalkarak kürsüye doğru yürüdü.

Meclis Polisi Araya Girdi

Bozan'ın ifadelerinin ardından Genel Kurul'da çıkan kavgada yumruklar havada uçuştu. Bu esnada AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu'nun ise Bozan'a yumruk attığı,Bozan'ın yere düştüğü görüldü. Meclis polisi, araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştı ve tarafları sakinleştirmeye uğraştı.


Oturuma Ara Verildi

Kavga sırasında TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, oturuma ara vermek zorunda kaldı. Yaşanan bu gergin anlar, Meclis'teki kameralar tarafından kaydedildi.

HABER61

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap