A+ A-
Yorum
10

İşte AK Parti'nin çok büyük Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu oyunu

Yayın Tarihi: 01.02.2022 - 19:02 | Güncelleme Tarihi: 01.02.2022 - 19:01
Gazeteci-Yazar Fehmi Koru bugünkü yazısında dikkat çeken bir noktaya değindi. Koru AKP'nin Kemal Kılıçdaroğu ve Ekrem İmamoğlu'nu sıkı takibe aldığını yazdı.

Fehmi Koru ülkenin her gün biraz daha seçim atmosferine girerken Cumhurbaşkanlığı için yarışın da kızıştığını ifade etti. Koru iktidarın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ya karşı yıpratma kampanyası başlattığını belirtti. İşte Koru'nun yazısında ilgili kısım:

TROLLER DEVREDE

CHP’den biri aday olacaksa akla hemen gelen üç isim var: Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş…

Mansur Yavaş isminin ortada dolaşmasının mahzurlarını en baştan fark ettiği için kendisinin yarışa niyeti olmadığını açıklamak ihtiyacı duydu.

Ortada CHP kimliğine sahip iki potansiyel aday kaldı: Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu…

Karşı cephe seçime kadar geçecek süre içerisinde her ikisinin de aday oldukları takdirde kazanma şansını azaltmak için elinden geleni yapacaktır.

Yapıyor da…

İmamoğlu’na yönelik dolaşıma sokulan “Kar krizi yaşanırken balıkçıda ne işi var, İngilizle ne konuştu?” türü kafa karıştırıcı haber ve yorumların etkisini küçümsememek gerekiyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN MESAJI

Troller de Kılıçdaroğlu için devrede.

Geçen hafta sonu sosyal medyadan yayınladığı videoda, CHP lideri, herhangi bir açıklamasına karşı derhal karşı mesajlarla yıpratılma amaçlı saldırıların başladığını, isminin etiketlendiği yüz binlerce mesaja bir çırpıda muhatap edildiğini anlattı.

Uzmanlardan oluşan bir heyet ‘troller’ üzerinde çalışmış, bulgularını rapora da bağlamış.

Muhabir/Editör:Hamdi Usta
Etiketler