SON DAKİKA



Haber > Gündem > İzmir'de dehşet! ''Sen kafirsin'' deyip öldürdü

İzmir'de dehşet! ''Sen kafirsin'' deyip öldürdü

22 Ocak 2024 Pazartesi - 15:53




İzmir'de gasp girişimine maruz kalan zanlı daha sonra çıkan kavgada olayla ilgisi olmayan birini göğsünden bıçaklayarak öldürdü.





Olay İzmir'in Karabağlar ilçesinde Yıldız Caddesi ile Türbe Caddesi kesişiminde meydana geldi. iddiaya göre, yolda yürüyen A.B.Y. ile Medet Ferhan Şengün (33) arasında tartışma çıktı. A.B.Y., yanında bulunan bıçakla Medet Ferhan Şengün'ü göğsünden bıçakladı. Olay çevredeki vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Şengün'ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan korkunç cinayetin güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde; A.B.Y. ile Şengün arasında arbede yaşandığı, o sırada cinayet zanlısının yere düştüğü ve kendisine vuran Ş.’nin uzaklaştığı, elinde bıçak bulunan A.B.Y.’nin ise eğilerek yerden bir şey alıp arkasından gittiği görülüyor.

'SEN KAFİRSİN' DİYE BAĞIRMIŞ

Zanlının ilk ifadesinde, Türbe Caddesi'nde 15 yaşlarında iki çocuğun yanına gelerek telefonunu almaya çalıştığını, daha sonra 112'yi arayıp ihbar verdiğini ve yaşı küçük şahısların olay yerinden kaçtığını, daha sonra yürümeye devam ettiği esnada olayla ilgisi olmayan maktulün omuzuna dokunarak, "Sen kafirsin" diye bağırdığını, Şengün'ün, "Ben kafir değilim, benim yolum Allah yolu" dediğini, daha sonra aralarında tartışma çıktığını ve cebindeki bıçağı çıkartarak Ş.'yi öldürdüğünü söylediği iddia edildi.

10 GÜN ÖNCE KAYIP İHBARI VERİLMİŞ

Öldürülen Şengün'ün kardeşi tarafından 10 gün önce kendisi hakkında kayıp ihbarında bulunduğu, Şengün'ün bipolar rahatsızlığının bulunduğu öğrenildi. Cinayet zanlısı A.B.Y. tutuklandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap