SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kabine Toplantısı ne zaman? Pazartesi Kabine toplantısı var mı?

Kabine Toplantısı ne zaman? Pazartesi Kabine toplantısı var mı?

15 Ağustos 2021 Pazar - 12:07




Kabine toplantısı Türkiye'de yaşanan orman yangınları ile birlikte ileri bir tarihe ertelenmişti.





Son aylarda vaka sayıları hızla yükselmesi endişelere neden oluyor. Artışlar sonrası herkes ek tedbirlerin gelip gelmeyeceğini araştırırken gözler bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine'ye çevrildi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman? Pazartesi Kabine toplantısı var mı? İşte Kabine toplantısı ile ilgili merak edilenler...
 
KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?
 
Kabine toplantısının ne zaman yapıacağına dair henüz resmi bir açıklama yok. Toplantının 16 Ağustos Pazartesi yapılması bekleniyor.
 
YÜZ YÜZE EĞİTİM OLACAK MI?
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan yüz yüz eğitim konusunda yaptığı açıklamada "Kabine toplantısında yeni Milli Eğitim Bakanımız bize sunumunu yapacak, bu da o konular arasında yer alıyor. Temennimiz yüz yüze eğitime geçebilmek. Bu konuyla ilgili Mahmut Bey hazırlıklarını bu istikamette yapmışsa ve gerçekten okullarımızı açalım diyorsa biz de Kabine olarak bu işe ikna olursak hayırlı olsun deriz." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap