A+ A-
Yorum
10

Kahramanmaraş'ta 5 büyüklüğünde deprem!

Yayın Tarihi: 07.09.2024 - 09:51
AFAD'dan yapılan açıklamada Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi. Öte yandan Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti.
Kaynak:AA

Türkiye'yi tarihi bir yasa boğan büyük 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin merkez üssü olan Pazarcık'taki deprem yine yürekleri ağızlara getirdi.

YİNE PAZARCIK

Pazarcık ilçesindeki depremin 5 büyüklüğünde olduğu belirtildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 09.31'de merkez üssü Pazarcık olan 5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

"OLUMSUZ İHBAR YOK"

Konuya ilişkin Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan açıklamada olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer X'te yaptığı paylaşımında "Pazarcık ilçemizde 5 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına devam etmektedir. Şu an itibari ile olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı.

AFAD da bir açıklama yaparak tarama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

TARAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

AFAD açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Kahramanmaraş ilimizin Pazarcık ilçesinde saat 09.31’de meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.

Saha tarama çalışmaları devam etmektedir.

Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.