SON DAKİKA



Haber > Gündem > Karadeniz'de çifte bayram

Karadeniz'de çifte bayram

23 Nisan 2015 Perşembe - 11:31








Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin yapı taşlarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920 tarihinde açıldığı günün yıl dönümü... Saltanatın kaldırılmasına zemin hazırlayan bu tarihi gün aynı zamanda Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanıyor. Dünyada ilk kez Atatürk'le başlayan bu anlamlı ve karnaval tadındaki bayram bir bakıma yeryüzünün her karesine 'barış' ve 'kardeşlik' mesajları veren bir gün niteliği taşıyor.

İşte büyük deha, öngörü abidesi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti tarihinde devrim sayılacak adımlarından sadece biri olan bu anlamlı gün gazetemiz KARADENİZ için de farklı bir heyecan ve anlam taşıyor. 23 Nisan'da yayın hayatına merhaba diyen KARADENİZ o günden bu yana yayın ağını ve hizmet yelpazesini genişletip Türk basın tarihinin mihenk taşlarından biri olma onuruna erişmiştir. 

Bugün TEK-ART Medya bünyesinde objektif ve ilkeli yayınını devam ettiren KARADENİZ Gazetesi, her geçen gün modernleşen tesisleriyle sadece bölgenin değil tüm Türkiye'nin gıpta ile takip ettiği bir gazete olmanın gururunu yaşıyor.

Devlet eski Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz öncülüğünde, deneyimli bir ekiple her gün okurlarıyla buluşan KARADENİZ, teknolojiye ayak uyduran matbaasıyla da yaygın medya ve basının radarına girmeyi başardı.




Bu başarıyı bugün çocuk bayramıyla birlikte kutladığımız yıl dönümümüzde bir kez daha taçlandırmak en büyük kıvanç kaynağımız... İstanbul'da dahi tüm Karadenizlilere hitap eden KARADENİZ, kardeş kuruluşumuz Sesimiz Trabzon'la da bölgesel gazetecilikte yeni bir çığır açtı. Haberden aktüaliteye, spordan magazine, kültürel sayfalardan reklamlara kadar her alanda bayiler aracılığıyla okurlarımıza en iyi sayfalarla ulaşma gayretimiz dün olduğu gibi bugün de, yarın da devam edecektir.

Gazetemizin en büyük gücünü aldığı okurlarımıza, desteklerinden dolayı minnettarlığımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Onların desteğiyle yürüdüğümüz yolda daha sağlam adımlarla daha büyük bir aile olacağımız inancını taşıyoruz. Bu arada, tüm İslam aleminin, bugün idrak edeceğimiz, üç ayların müjdecisi olan 'Regaip Kandili'ni kutluyorum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap