A+ A-
Yorum
10

Kararlı mücadele içindeyiz

Yayın Tarihi: 09.06.2017 - 13:36 | Güncelleme Tarihi: 09.06.2017 - 13:35
Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlarla ilgili konuşarak, “Terör örgütlerine karşı kararlı mücadele içerisindeyiz” ded

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Terör örgütlerine karşı sahada yürüttüğümüz mücadeledeki başarılarımızda sizler bu görevi hakkı ile yerine getiriyorsunuz. Bizler de terör örgütlerine ve ülkemizde husumet besleyen tüm dış güçlere karşı kararlı mücadele içerisindeyiz. Hamdolsun bu mücadelede milletimiz tüm gücü ile yanımızdadır. Kimi gafillere rağmen milletimizin tamamına yakına üzerinde yaşadığı toprakların, mensubu olduğumuz ülkenin kıymetini çok iyi biliyor” dedi.

KİMSE ÜLKENİN KILINA DOKUNAMAZ

Erdoğan ayrıca, “Allah'ın izni ile istiklal ve namus uğrunda can veren Mehmetler bitmediği, yurdumuzun üstünde tüten en son ocak sönmediği müddetçe kimse bu ülkenin kılına dokunamaz. Gazanız mübarek olsun, yolunuz açık olsun, kılıcınız keskin, zaferiniz bol, Allah yardımcınız olsun. Yüce Mevlam hepinizi korusun bu düşünceler içerisinde huzurunuzdan ayrılıyor hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Etiketler