Kılıçdaroğlu'ndan flaş kurultay açıklaması! "Kurultayı yapacağız...''
Yayın Tarihi: 27.05.2026 - 11:51
Kaynak:HABER MERKEZİ
Mahkeme kararı ile görevine geri dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki evinin bahçesinde gazetecilerle bayramlaştı.
Özgür Özel ile bayramlaşma olmadığını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu "Ayrılma doğru değil. Bizim partinin itiraz kültürü var. Bu partiyi diri tutar" ifadelerini kullandı.
''KURULTAYI YAPACAĞIZ”
Kılıçdaroğlu "Kurultayı yapacağız. Tedbir kararı kalktıktan sonra yasal zeminde kurultay yapılacak. Olayın bütün ayrıntılarını arkadaşlarla beraber görüşeceğiz. Hukukçular ile bir araya gelip oturup konuşacağız. Kurultayı nasıl yaparız en kısa sürede bunları konuşacağız. Kurultay olacak çare yok." dedi.
Genel Başkanın nasıl seçileceği belli. Kurultayı devre dışı bırakamazlar. Bu davanın tarafı değilim. Bize böyle bir karar geldi. Bir parti yönetimi hukuk içinde ciddiyetle yapılır. Dedikodularla iş yapılmaz."