SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kocaeli'nde şakalaştığı arkadaşını öldürdü

Kocaeli'nde şakalaştığı arkadaşını öldürdü

23 Ocak 2022 Pazar - 14:38




Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde arkadaşlarıyla şakalaştığı sırada silahın ateş alması sonucu T.K. sırtından vurularak yaşamını yitirdi.





Dün Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi.

Arkadaşının evinde sırtından vurulan T.K. (36) yaşamını yitirirken, gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi. E.K. ifadesinde şakalaşmak için çıkardığı tabancasının ateş alması sonucu T.K.’ ı öldürdüğünü iddia etti.  

Olay, dün akşam saatlerinde Gölcük Karaköprü Mahallesi'nde meydana geldi. D.H.A. ve E.K., T.K' ı evlerine davet etti. E.K.’nin tabancasını ateşlemesi sonucu T.K. sırtından vuruldu. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Hastaneye kaldırılan T.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, E.K. ve D.H.A.'yı gözaltına aldı. 

Şüpheliler ifadelerinde, T.K. ile arkadaş olduklarını, aralarındaki alacak verecek meselesi nedeniyle konuşmak için yanlarına çağırdıklarını, ayrıca aralarında tartışma yaşanmadığını söyledi. E.K. şakalaşmak amacıyla çıkardığı silahın yanlışlıkla ateş aldığını iddia etti. Emniyette işlemleri tamamlanan E.K. ve D.H.A. adliyeye sevk edildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap