SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kulis: CHP'li kurmaylar Özgür Özel'i istiyor!

Kulis: CHP'li kurmaylar Özgür Özel'i istiyor!

24 Haziran 2023 Cumartesi - 09:41




Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) genel başkanlık konusunda "kavgasız değişim" tartışmaları yaşanırken, CHP kurmayları tarafından Özgür Özel'in adı öne çıkarılıyor.





Cumhuriyet gazetesinden Sarp Sağkal'ın haberine göre, genel başkanlık için ismi geçen CHP Grup Başkanı Özgür Özel, "kavgasız değişim" kavramıyla ilişkilendiriliyor.

Özgür Özel'in adaylığını değerlendiren parti içi isimler, "Eğer aday olacaksa, genel başkanla çatışmadan ve saygı duyarak olmalı. Özgür Özel, onun onay vereceği bir aday olabilir" şeklinde ifadeler kullanıyor. Ancak, parti üyeleri, "Kılıçdaroğlu'nun yerel seçimlerin ardından Özgür Özel'i işaret edip etmeyeceği" sorusuna net bir yanıt vermiyor.

CHP'de genel başkanlık konusunda yaşanan bu tartışmalar, parti içinde değişim ve yenilenme arayışının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Özgür Özel'in adının öne çıkması, parti içinde farklı bir liderlik vizyonunu temsil ettiği şeklinde yorumlanıyor.

CHP'nin geleceği ve genel başkanlık seçimleriyle ilgili süreç, parti içi müzakereler ve istişarelerle şekillenecek. Özgür Özel'in adaylığı konusundaki belirsizlik ise parti içindeki genel başkanlık yarışının seyrini etkileyecek önemli bir faktör olarak görülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap