SON DAKİKA



Haber > Gündem > MEB’den KPSS savunması: ''Adaletsiz uygulama söz konusu değil''

MEB’den KPSS savunması: ''Adaletsiz uygulama söz konusu değil''

30 Aralık 2021 Perşembe - 09:28




Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tartışmalı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sözlü mülakatları hakkında bir açıklama yayınladı. Bakanlık, ‘herhangi bir adaya adaletsiz bir uygulamada bulunulmadığını’ savundu.





KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından birçok kişi puanının yüksek olmasına hatta derece yapmasına rağmen mülakat puanıyla elendiği sonuçlarını sosyal medya üzerinden paylaşarak tepki göstermişti.

Mülakatla elenen isimlerle buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, duruma tepki göstererek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den randevu talep ettiğini fakat yanıt alamadığını söylemişti.

Kılıçdaroğlu daha sonra bakanlığın Twitter hesabını etiketleyerek “Milli Eğitim Bakanlığı’ndan randevu talebime hala dönülmedi. Yarın saat 13.00’te görüşmek üzere…” diye yazmıştı.

MEB’in açıklamasında itirazların 03-07 Ocak 2022 tarihleri arasında alınacağı ve 14 Ocak 2022 tarihinde sonuçlandırılacağı kaydedildi. İtirazların ‘titizlikle inceleneceği’ de öne sürüldü.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap