SON DAKİKA



Haber > Gündem > MEB'ten öğrencilere 'mazeret izni'! Devamsız sayılmayacak

MEB'ten öğrencilere 'mazeret izni'! Devamsız sayılmayacak

08 Eylül 2021 Çarşamba - 11:22




Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), kronik hastalığı olan öğrencilerin ve temaslı olup karantinada bulunanların e-Nabız'dan aldıkları belgeyi okula sunduklarında mazeretli sayılacağını bildirdi.





Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), koronavirüslü veya teması nedeniyle karantinada olan öğrencilerin e-Nabız'dan aldıkları belgeyi okula sunduklarında mazeretli sayılacağını bildirdi. Kronik hastalıklar listesindeki çocuklar da mazeretli sayılacak.

MEB'den yapılan açıklamada "Resmi ve özel tüm okul ve eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerden Sağlık Bakanlığı e-Nabız Sistemi'nde kronik hastalıklar listesinde yer alan hastalığa ait raporu olan öğrenciler ile Covid-19 hastası ya da temaslısı olduğu için tedavi ya da karantina sürecinde olan öğrenciler mazeretlerine ilişkin e-Nabız Sistemi'nden alacakları belgeyi okul müdürlüklerine iletmeleri halinde mazeretli sayılacaktır'' denildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap