SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Saral: Sinan Ateş suikastinin detaylarını MHP biliyor

Mehmet Saral: Sinan Ateş suikastinin detaylarını MHP biliyor

03 Ocak 2023 Salı - 13:54




MHP'nin 80'li yıllar da ceza avukatlığını yapan Mehmet Saral, Sinan Ateş suikastine yönelik dikkat çeken açıklamada bulunarak, MHP Genel Merkezinde herkesin konuyu iyi bildiğini açıkladı.





1980'lerde görülen MHP ve Ülkücü Yapılanma Davası sanıklarının avukatlarından Avukat Mehmet Saral katıldığı televizyon programında Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine yönelik çarpıcı iddialarda bulundu.

Sinan Ateş'n öldürülmesinin tamamen siyasi bir suikast olduğunu belirten Saral, olayın üzerinin örtülmesinin planlandığını bu neden ile farklı fraksiyonların devreye sokulmaya çalışıldığını ancak bu konuda başarısız olunduğunu dile getirdi. Gerçekleştirilen suikastin siyasi sonuçlarının olacağının altını çizen Mehmet Saral bu olayın bir kişi değil on yada yirmi kişilik bir gurup tarafından alınan karar neticesinde olayın gerçekleştirildiğini dile getirdi.

MHP Genel Merkezindeki herkesin olayı bütün teferruatı ile bildiğini iddia eden Avukat Mehmet saral, MHP Genel Merkezindeki kimsenin rahat oturamayacağını dile getirdi. Olayın ortaya çıkacağını bunun siyasi sonuçlarının ise kaçınılamaz olduğunu dile getirdi.

Sosyal medya'da Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un da olayda isminin geçtiğini dile getiren Saral, Kılavuz'un biran evvel bu konuda açıklama yapması gerektiğini dile getirdi. Ayrıca Olcay Kılavuz'un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de yakın ilişkisi olduğunu vurgulayan Mehmet Saral biran evvel bu iki isminde açıklama yapması gerektiğini yoksa bunun mide bulandıracağını dile getirdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap