A+ A-
Yorum
10

Meral Akşener’den Ersan Şen itirafı: Bize kıyak geçti!

Yayın Tarihi: 08.03.2023 - 11:43 | Güncelleme Tarihi: 08.03.2023 - 11:41
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olacak denilen Ersan Şen ile ilgili içini döktü. Akşener, Ersan Şen’in kendilerine kıyak geçtiğini ifade etti.

6’lı Masa’da yaşanan kısa süreli anlaşmazlık tatlıya bağlanırken bu süre zarfında İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayının Ersan Şen olacağıyla ilgili haberler çıkmıştı. Meral Akşener’de çıkan bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade ederken “Ersan Şen o akşam bize kıyak geçti” diye konuştu.

Habertürk’te yayınlanan Olaylar ve Görüşler programında Gazeteci Faruk Aksoy, Ersan Şen’e “Meral Hanım arayıp 'Sizi Cumhurbaşkanı adayımız olarak görmek istiyoruz' dese ne yaparsınız" sorusunu sordu. Ersan Şen ise bu soruya "Sayın Meral Akşener’den ve İYİ Partiden böyle bir teklif gelirse elbette seve seve kabul ederim" sözleriyle karşılık verdi.

Programın ilerleyen dakikalarında Ersan Şen, "Sayın Buğra Kavuncu aradı. 'Meral Akşener sizinle görüşmek istiyor' dedi. Görüştüm. Kendisi dedi ki ‘Bunda ciddi misiniz’, ‘Ciddiyim’ dedim, 'Gelin görüşelim' dedi, muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişme sonrası Ersan Şen sosyal medyada gündem olurken İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiası yayıldı.

6’lı Masa’daki anlaşmazlığın çözülmesi üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Habertürk’te Fatih Altaylı’nın konuğu olurken Ersan Şen iddialarına da cevap verdi.

ERSAN ŞEN HOCA BİZE KIYAK GEÇTİ

Altaylı’nın “Ersan Şen’e adaylık mı teklif edecektiniz” sorusu üzerine Akşener Hayır ben fikirlerini almak istedim” dedi.

Akşener konuşmasında şunları ifade etti:

Ersan Şen Hoca bize tırnak içi ifadeyle kıyak geçti. Herkesin ateş ettiği taşladığı bir dönemde bize destek verdi. Bugün programları yoğundu ulaşamadık. Kendisine evimde bir yemekte ağırlayıp fikirlerinden faydalanacağım

Muhabir/Editör:Hamdi Usta