SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meral Akşener'den kurultay açıklaması

Meral Akşener'den kurultay açıklaması

17 Haziran 2016 Cuma - 14:35




MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, kurultay ile ilgili açıklama yaptı. Akşener, 19 Haziran'da kanunlara uygun kimsenin itiraz edemeyeceği bi





Kameralar karşısına geçen Akşener, çok konuşulan ve genel merkezin tanımadığı 19 Haziran'daki tüzük kurultayı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı:

TARİH YAZMA YOLCULUĞU

"Biz 19'unda kongremizi icra edeceğiz. Hak arayışlarını korku duvarını yıka yıka bugüne geldiler. Tüzük kurultayı üst kurul delegelerimizin iradesidir, direncidir. Bu tarih yazma yolculuğu olmuştur.

ÜLKÜCÜLER KORKU DUVARINI PARAMPARÇA EDEREK ADINI ALTIN HARFLERLE YAZMIŞLARDIR

Yolculuk aynı zamanda demokraki tarihine düşülen altın harflerle yazılan bir nottur. Adalet talebini ve hak arama mücadelesini insanların korkutulduğu Türkiye'de gelinen noktada Ülkücü Türk milliyetçileri korku duvarını paramparça ederek adını altın harflerle yazmışlardır.


Usul hatası yapmayacağımız için usulden herhangi bir itirazın olamayacağı bugünkü Türkiye'de bile usulllere uygun kurultaya yapacağız.

NOTER VE KAMERALAR EŞLİĞİNDE

Noterlerin eşliğinde, kameralar altında bir süreci gerçekleştireceğiz. Siyasi partiler yasasının 14. maddesi çok açık biçimde belirtilmişir ona uyarak yola çıkacağız.

595 sayısı salt çoğunluktur. Ondan sonra bu sayı ile toplanır gelen delegeyle karar alır. "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap