SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mersin'deki yangın kontrol altına alındı

Mersin'deki yangın kontrol altına alındı

17 Temmuz 2023 Pazartesi - 14:20




Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Mersin'in Gülnar ilçesinde meydana gelen orman yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Yumaklı ayrıca Hatay, Çanakkale, Adana ve Mersin Mezitli’deki yangınların söndürme çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.





Hatay, Çanakkale ve Mersin'de dün başlayan orman yangınları 2'nci gününde de devam etti. Gün doğumuyla birlikte havadan müdahaleye de başlayan ekipler, uçak ve helikopterlerle birlikte, karadan çalışmalarını sürdürdü.

MERSİN GÜLNAR'DA YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Mersin'in Gülnar ilçesi Kavakoluğu Mahallesi'nde dün saat 18.00 sıralarında çıkan orman yangını, bugün saat 13.00 sıralarında kontrol altına alındı. Açıklama, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan geldi.

kapak-008.jpg

Bakan Yumaklı, Mersin-Gülnar’daki orman yangınının kontrol altına alındığını duyurdu ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 


Tarım ve Orman Bakanı, Twitter'dan yaptığı açıklamaya şunları ekledi:

"Hatay-Belen, Çanakkale, Adana- Karaisalı ve Mersin- Mezitli’deki yangınları kontrol altına alma çalışmalarımız aralıksız sürüyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap