A+ A-
Yorum
10

Metin Külünk: ''Erdoğan'ın güzel anılarak devretmesini isterim''

Yayın Tarihi: 02.09.2024 - 09:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en yakın isimlerden AK Partili Metin Külünk, 31 Mart seçimleri sonrası Erdoğan'ın sosyolojisinin erdiğini belirterek, ''Sokak artık, ''Cumhurbaşkanımız çok iyi, etrafı çok kötü'' cümlesini aştı. Üzülerek ifade ediyorum; 3-4 sene evvelki Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor'' dedi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köylüsü ve Refah ve Fazilet partilerinden bu yana birlikte siyaset yaptığı isimlerden Metin Külünk, çok ses getirecek açıklamalarda bulundu. 

12punto'da "Özge Uzun ile Filtresiz" programına katılan Külünk, ekonomik sıkıntılardan söz ederek, "Sayın Erdoğan emekçinin, işçinin, esnafın, dar gelirlinin, çiftçinin, köylünün her an yanında duran abisiydi, kardeşiydi, 'Bizim Erdoğan'dı, 'Bizim Tayyip'ti. Burası en güçlü stratejik noktaydı" diye konuştu.

Servet sahiplerinin servetlerini AK Parti'nin istikrar döneminde katladığını söyleyen Külünk, "AK Parti sayesinde zenginleşmiş çevrelerin, dar-elit çevrelerin ki bunların diğer AK Parti öncesi zenginlerden hiçbir farkı yok" dedi.

"Erdoğan'ın sosyolojisi eriyor"

Külünk şunları söyledi:

"31 Mart'tan sonra sayın Erdoğan'ın sosyolojisi eriyor. Sayın Erdoğan sizin bu sorduğunuz soruyu kendisi sormak ve cevaplamak zorunda, çünkü sokak artık, 'Cumhurbaşkanımız çok iyi, etrafı çok kötü' cümlesini aştı. Üzülerek ifade ediyorum; 3-4 sene evvelki Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı gibi devletin liderliğini en nihayetinde devredecek. Güzel devretmesini isterim. Güzel anılarak devretmesini isterim. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülkeye kazandırdıkları, başarıları, bir başarı hikayesi var. Fakat başarıların yanında eksiklikler, hatalar, boşluklar var."

Etiketler