SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP Trabzon'da kaç aday adayı var?

MHP Trabzon'da kaç aday adayı var?

08 Mart 2015 Pazar - 10:32








Muhalefet partilerinde aday adayı heyecanı başlıyor. MHP, 12-18 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek aday adayı başvurusuna kilitlenmiş durumda. MHP'de Trabzon'da birçok kişi şimdiden seçim startını verdi bile. Aday adayı olanlar sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ankara'da başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Yavuz Aydın kendisini tanıtmak adına her alanda reklam vb tanıtımları kullanıyor. Trabzon’un hocası Hüseyin Örs ise her gittiği ilçede aday gibi karşılanıyor. MHP'de bu iki isim sahada oldukça dikkat çekiyor. Peki, MHP'de başka isimler yok mu? İllaki var. O isimler de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dr. Ahmet Ömeroğlu, Ecz. Osman Karaduman, Nurcan Yazıcı, Hüseyin Kıran, Adnan Ertem, Ali Babaoğlu, Hasan Akyüz, Hikmet Yılmaz, İbrahim Çakır, Mustafa Yılmaz ve Erdinç Aydın da çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. MHP İl Başkanı Muammer Demeli, önümüzdeki haftadan itibaren sahada kendilerinin daha etkin olarak vatandaşla buluşacaklarını belirtiyor.

CHP HAREKETLENDİ

CHP'de ön seçim yapılacak olması partide hareketliliğe neden oldu. Kontenjanın kaldırılmasından sonra partide milletvekili adaylığı için birçok isim adaylık için hazırlanmaya başladı. Milletvekili aday adayları hemen hemen her gün partide karargah kurup çalışmalarını parti eksenli yapmaya özen gösteriyorlar. CHP'de ilçe teşkilatlarında da bir heyecan gözleniyor. Kendilerini dinleyen ve tabanın sesine kulak veren genel merkeze teşekkür ediyor ve ekliyorlar: "Muhatap alınmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmişti. Artık çalışma zamanı." CHP'de ön seçimden güçlü çıkmak için Ahmet Kaya, Cemil Bozbaş, Ramis Uzun, Murat Özçilingir, Necip Yıldız, Ömer Çoban ve İsmail Kaynar ön seçimde birinci çıkmak için şimdiden işi sıkı tutuyorlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap