SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Muhtemelen Suriyeli'

'Muhtemelen Suriyeli'

13 Şubat 2013 Çarşamba - 09:14




TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Suriye sınırında bulunan Hatay Cilvegözü'nde gerçekleşen patlamaya ilişkin





Güler, olayın bombalı bir terörist saldırı olduğunun belirlendiğini söylerken, saldırgan teröristin de "muhtemelen Suriyeli" olduğunu bildirdi. Bakan Güler, bombalı aracın gri bir araç olduğunu, bunun bir terör eylemi olduğunu belirtti. Ayrıca patlamada yaralanan 8 kişinin de Suriye'ye götürüldüğü kaydeden Güler saldırıyla ilgili şu bilgileri verdi: "Ölü sayısı 14'e yükseldi. Ölenlerin 4'ü Türk... Saldırı ile ilgili 3 şüpheli tespit edildi. Eylemcilerin 1'i kadın 2'si erkek... Saldırganların 2'si Suriye tarafına kaçtı. Biri ise Türkiye'ye giriş yaptı. Türkiye'ye giren saldırganın kimliği tespit edilmeye çalışılıyor. Muhtemelen saldırganların üçü de Suriye uyruklu. Her şey kameralarda var. Saat 14.14'e Suriye tarafından park yerine geliyor. 14.30'da havaya uçuruluyor. Araç 23 dakika bekledikten sonra patlatıldı. Aracı havaya uçurana kadar saldırganların aracın içinde beklediği görülüyor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap