SON DAKİKA



Haber > Gündem > Müjdat Gezen’den İnce’ye açık mektup: Erdoğan'ın istediği olacak!

Müjdat Gezen’den İnce’ye açık mektup: Erdoğan'ın istediği olacak!

29 Mart 2023 Çarşamba - 16:09




Tiyatrocu Müjdat Gezen, cumhurbaşkanı adaylığını ilan eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye açık mektubunda İnce'yi adaylıktan çekilmeye çağırdı.





Türkiye 14 Mayıs’taki kritik seçimlere doğru ilerlerken, İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığı ‘muhalefetin oylarını böleceği’ ve seçimi ikinci tura bıraktıracağı gerekçesiyle eleştiriliyor.

Kamuoyundan çekilmesi için yoğun baskı gören Memleket Partisi lideri adaylığında ısrarlı görünüyor.

Muharrem İnce’yle başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere CHP’deki bazı isimlerin temaslarındansa kamuoyunun beklediği sonuç çıkmadı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharem İnce’nin bugün Ankara’da görüşmesi bekleniyor.

Muharrem İnce’nin çekilmesini isteyenlerden biri de Müjdat Gezen. Gezen Cumhuriyet'te "İnce'ye açık mektup" başlıklı bir yazı yayınladı.


Müjdat Gezen’in mektubu şöyle:

*Sevgili Muharrem İnce… Seni gerçekten sevdiğimi bilirsin. Bir kere içtensin, samimisin. Öğretmensin.

*Düşündüm taşındım, sana bu mektubu ‘Yazayım mı, yazmayayım mı’ diye. Sonunda senin dürüstlüğüne olan inancım ağır bastı. Ve yazmaya karar verdim.

*Bildiğin gibi okulumda yedi yaşından, yetmiş yaşına kadar öğrencim var. Toplam yedi yüz civarında. Bunları velileriyle çarptığın zaman, oldukça kalabalık bir kitle oluşuyor. 

*Hemen hemen tamamının fikri şu ki sen aday olduğunda Millet İttifakı oy kaybedecek. Seçim ikinci tura kalacak. Ve Erdoğan’ın istediği olacak. Oysa tanıdığım kadarıyla, sen iyi bir demokratsın. Durumu aklının süzgecinden bir kere daha geçir. 


*Türkiye kritik bir dönemeçte. Senin gibi vatansever birinin, sonradan zor durumda kalmasını içim hazmedemiyor.

*Değerli kardeşim bundan sonrası tamamen sana ait. Her iki durumda da yolun açık olsun.

*Sevgi ve saygılarımla...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap