A+ A-
Yorum
10

Narin Güran'ı arama çalışmaları 11. gününde: Muhtar olan amcası gözaltına alındı

Yayın Tarihi: 31.08.2024 - 13:18
Tüm Türkiye Diyarbakır'da kaybolan ve 11 gündür bulunamayan Narin Güran'dan gelecek güzel bir haberi beklerken soruşturma kapsamında bir gözaltı gerçekleşti. Tavşantepe Mahalle muhtarı olan amcası S.G gözaltına alındı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Türkiye, Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek iyi bir haberi bekliyor. Bölgede, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerden itfaiye ekiplerince başlatılan arama çalışmaları 11. günde de tüm hızıyla devam ediyor.

BİR GÖZALTI DAHA

Arama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken soruşturma kapsamında bir gözaltı gerçekleşti. Narin'in amcası olan Tavşantepe Mahallesi muhtarı S.G gözaltına alındı.

ANNE BABA VE AĞABEYİ SERBEST BIRAKILMIŞTI

Son olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Narin'in kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında aile bireyleri çapraz sorguya alınmış ve ifadelerinin tamamlanmasının ardından anne, baba ve ağabey serbest bırakılmıştı.

'ISIYA DUYARLI HELİKOPTERLER GETİRİLDİ'

Diyarbakır'da Narin'in bulunabilmesi tüm imkanlar seferber edildi. 11. günde bölgeye ısıya duyarlı helikopterler, insansız hava araçları ve su altı arama kurtarma ekipleri getirildi.

'EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ'

Sabahın erken saatlerinde başlayan arama çalışmaları akşam saatlerine kadar tüm hızıyla devam ediyor. Günlerdir bölgede olan AHaber muhabiri ise bölgedeki son durumu anlatırken 'Eşi benzeri görülmemiş bir arama kurtarma çalışması yapılıyor. Bu Türkiye tarihinde bir ilk' ifadelerini kullandı.

Etiketler