A+ A-
Yorum
10

Ne söz vermişsek tutulacak!

Yayın Tarihi: 25.12.2015 - 19:41 | Güncelleme Tarihi: 26.12.2015 - 01:40
Trabzon için verilen bütün sözlerin tutulacağını ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, marka şehir olma yolunda dev adım atmaya devam ed

Trabzon’da 1 Kasım seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiklerini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Trabzon halkı bizi çok iyi anladı. Hemşehrilerimize ‘Bizi Ankara’ya güçlü gönderin ki projelerimizi hayata geçirelim’ dedik. Onlar da sandıkta gereğini yaptı. Partimizin tek başına iktidara gelmesinde büyük destek vererek örnek oldu. Bugün bakanlık koltuğunda bir kardeşleri oturuyorsa onun nedeni verdikleri o büyük desteğin karşılığıdır" dedi.

HER ŞEY MARKA ŞEHİR İÇİN

Trabzon için söz verdikleri bütün projelerin arkasında olduklarını ifade eden Soylu, "Hepsini tek tek hayata geçireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Zaten 7 Haziran, 1 Kasım arasında hiç boş durmadık. Bazılarının altyapılarını hazırlamıştık. 1 Kasım öncesi söylemiştim, Trabzon 21. yüzyılın marka şehirlerinin başında gelecek diye. Kimse merak etmesin, Trabzon büyük bir hızla bütün sorunlarını aşacak. Söz verdiğimiz bütün yatırımları alacak. Büyümeye marka bir şehir olma yolunda dev adımlar atmaya devam edecek" diye konuştu.

TAKIM OYUNU OYNADIK

Trabzon’daki başarının sırrının çok çalışmak ve takım oyunu oynamak olduğunu dile getiren Bakan Soylu, şöyle devam etti: "Bütün teşkilatlarımızla çok iyi bir takım oyunu ortaya çıkardık. Her birine teşekkür ediyorum. Bir seçime nasıl hazırlık yapılır, nasıl çalışılır, neler yapılır, halk ile nasıl bütünleşilir hepsini ortaya koyduk. 1 Kasım memleket meselesi olduğu gibi Trabzon’un da meselesi dedik. Halkımız da karşılığını verdi."

2016’DA 4 BİN ENGELLİ DAHA İŞE GİRECEK

En temel gelişmelerden birisinin Türkiye'nin engellilere yönelik yaklaşımı olduğunu ifade eden Bakan Soylu, "Acaba ne olacak denilen engellilerle ilgili politikalar yapılmış ve bugün büyük bir kararlılıkla bu yola devam edebilme fırsatı ortaya konulmuştur" dedi.

Bugün Trabzon’da

Bugün Trabzon’da olacak olan Soylu ve Enerji Bakanı Berat Albayrak, bir otelde yapılacak olan turizm koordinasyon toplantısına katılacak, ardından Trabzon İl Danışma Meclisi  toplantısına katılacak, akşam ise başka bir otelde Trabzon Vergi Rekortmenleri ödül törenine katılacaklar.