SON DAKİKA



Haber > Gündem > O kız Türkiye'de

O kız Türkiye'de

24 Aralık 2012 Pazartesi - 16:37




İsrail askerlerine kafa tutuğu görüntülerle dünyanın beğenisini kazanan 13 yaşındaki Filistinli kız Ahed Tamimi, Başakşehir Belediyesi'nen davetlisi o





İsrail askerlerine kafa tutan ve bu görüntülerle internette en çok tıklanan videolar arasına giren 13 yaşında Filistinli kız Ahed Tamimi, Başakşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak annesi Neriman Tamimi ile birlikte Türkiye'ye geldi. Ürdün Kraliyet Havayolları'na ait bir uçakla saat 14.00'te Amman üzerinden İstanbul'a gelen Tamimi'yi Atatürk Havalimanı'nda öğrencilen çiçekler ve Filistin bayrakları ile karşıladı. Zafer işareti yaparak gazetecilere poz veren Ahed'i karşılamaya gelen öğrencilerin üzerindeki tişörtte İsrailli askere tepki göstermesinin fotoğrafları yer alırken, Filistinli kız utangaç tavırlarıyla dikkat çekti. İsrailli askerlerden korkmadığını belirten Ahed, "Türkiye'de olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum. Erdoğan'ın vatanında olduğum için çok mutluyum.İsrail askerlerinden hiç korkmadım. Onların Filistinlilerin korkusuzluğunu gösterdim" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap