SON DAKİKA



Haber > Gündem > Örs teşkilattan destek istedi

Örs teşkilattan destek istedi

20 Şubat 2015 Cuma - 10:05




MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Örs, seçim çalışmalarına Arsin ve Çarşıbaşı ilçe teşkilatı ziyaretleriyle start verdi. Örs, teşkilatla





TRABZON - MHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Hüseyin Örs, Çarşıbaşı ve Arsin ilçelerinde parti teşkilatlarını ziyaret etti. Teşkilatlara aday adaylığı süreci hakkında bilgi veren Örs, “Partinin ana nüvesini oluşturan teşkilatlarla görüşmeden, onları dinlemeden, onlara danışmadan siyaset yapmayı abesle iştigal sayarım. Onun için bugün buradayım, sizlerleyim. 30 Mart yerel seçimlerinde bizimle beraber yürüyen, evinden barkından, işinden fedakarlık ederek koşturan teşkilat mensuplarımızla birlikteyim” dedi. SON ÇIKIŞ Türkiye’nin bütünlüğünün tehlike altında olduğuna vurgu yapan Örs, “Önümüzde Türkiye için büyük bir öneme sahip bir dönem var. Bugün Türkiye zor bir dönemden geçmektedir. Çok yakın bir geçmişte, fısıltısına dahi tahammül edemediğimiz kavramlar, bugün maalesef Büyük Orta Doğu Projesi’nin bir parçası olarak devlet politikası haline getirilmiş. 7 Haziran seçimleri BOP köprüsünden önceki son çıkıştır” dedi. KADER OYLARI 7 Haziran’da Trabzon’un makus talihinin değişeceğini iddia eden Dr. Hüseyin Örs, sözlerini şöyle tamamladı: “Trabzon’un kaybedecek zamanı yok, Trabzonlunun boş söze karnı tok. 7 Haziran’daki seçim, hem ülkemizin hem de Trabzon’un kaderinin oylanacağı bir seçimdir. Trabzon’un sıradan bir il haline getirilmesini içime sindiremediğim için, Trabzon’un bugünkü sahipsizliğine seyirci kalmamak için MHP’den aday adayı oldum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap